اخبار نوآوریاستارتاپ هااستارتاپ های موفقکسب و کارموفقیت

سه مورد از استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی در برلین

سه مورد از استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی پزشکی پایتخت آلمان که در حال توسعه نوآوری برای صنعت و مراقبت های بهداشتی در برلین هستند:

  • Ada Health : یک پلت‌فرم رایگان مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه می‌دهد و به میلیون‌ها نفر در سراسر جهان کمک می‌کند که علائم سلامتی خود را درک کنند و مراقبت‌های مناسب را انجام دهند. همچنین فن‌آوری پیچیده آن از تصمیم‌گیری بالینی پشتیبانی می‌کند و پرداخت‌کنندگان و ارائه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا مراقبت‌های بهداشتی با کیفیت و مؤثرتری ارائه دهند. [۲] نمونه بارز هوش‌مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی، استارت‌آپ برلینی Ada است که بیش از ۱۰۰ میلیون یورو بودجه برای برنامه تشخیصی پیشرفته خود با استفاده از هوش مصنوعی دریافت کرد. Ada که به صورت جهانی در بیش از ۱۳۰ کشور راه اندازی شد، به عنوان یک مشاور بهداشتی شخصی عمل می‌کند که علائم سلامتی کاربر را ارزیابی می‌کند تا پیشنهاداتی در مورد بهترین نحوه برخورد سریع و کارآمد به آنها ارائه دهد. یکی دیگر از استارت‌آپ‌های موفق برلین، Audatic است که صداهای مزاحم پس‌زمینه را برای افراد کم‌شنوا یا ناشنوا فیلتر می‌کند[۱] .
  • ‏ Aignostics: از هوش مصنوعی “قابل درک” برای درمان بیماری و راه حل‌هایی در تشخیص بیماری، از جمله سرطان استفاده می‌کند. همچنین با نقشه‌های حرارتی ایجاد شده داده‌ها را تجسم می‌کند تا به آسیب‌شناسان اجازه دهد، دقیقاً چگونگی نتیجه‌گیری هوش مصنوعی را دنبال کنند [۲]. اولین ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی در سراسر جهان برای تشخیص آنوریسم، تضعیف عروق خونی و شریان ها، از Mediaire مستقر در برلین ارائه شده است. نرم افزار هوش مصنوعی نورورادیولوژیک با استفاده از ترکیبی از چندین روش یادگیری عمیق، از پزشکان در زمینه تشخیص زوال عقل، آلزایمر و یا مولتیپل اسکلروزیس پشتیبانی می‌کند و گامی رو به جلو در فناوری تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) نشان می‌دهد. همچنین بسیاری از ما دستگاهی مانند ساعت هوشمند داریم که قدم‌های ما را می‌شمارد یا فعالیت ما را اندازه می‌گیرد.‌ Xbird این اصل را برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بیشتر پیاده می‌کند [۲].
  • ‏ Caresyntax : اطلاعات خاصی مانند ویدئو، صدا، تصاویر، داده‌های دستگاه و داده‌های بالینی و عملیات جراحی را جمع‌آوری می‌کند. حجم عظیمی از اطلاعاتی که جمع آوری می‌کند توسط جراحان برای ارزیابی و بهبود مراقبت‌های خود، توسط مدیران بیمارستان‌ها برای استفاده موثرتر از منابع جراحی، توسط شرکت‌های تجهیزات پزشکی برای پیشرفت محصولات خود، و توسط شرکت‌های بیمه برای درک ریسک و ابداع سیاست‌های مناسب‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد [۲].

فن آوری‌ها و موسسات تحقیقاتی سلامت دیجیتال در برلین

نیوزویک هر سال بهترین بیمارستان‌های جهان را معرفی می‌کند. در سال ۲۰۲۱، نیوزویک رتبه‌بندی «بهترین بیمارستان‌های هوشمند جهان» را منتشر کرد و آن‌هایی را که مجهزترین بیمارستان‌ها به فناوری مدرن هستند و به عنوان رهبران حوزه خود در «استفاده از هوش مصنوعی، جراحی روباتیک، تصویربرداری دیجیتال، پزشکی از راه دور، ساختمان‌های هوشمند، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات» معرفی شدند. بیمارستان Charité-Universitätsmedizin برلین از مجموع ۲۵۰ بیمارستان در این فهرست در جایگاه دهم قرار گرفت.[۲]

به طور کلی راه‌حل‌های بهداشتی با فناوری پیشرفته زیادی ارائه شده است که پایتخت آلمان در زمینه هوش مصنوعی نیز پیشتاز است. شبکه‌ها و جوامع علمی در سطح جهانی و همچنین شرایط عالی برای استارت‌آپ‌ها به منظور یافتن سرمایه‌گذاران و همکاری با شرکا برای توسعه، آزمایش و محصولات آزمایشی وجود دارد.[۲] [۲].https://www.newsweek.com/sponsored/ai-applications-digital-health

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا